FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Autom usmrtio biciklistkinju, drugu teško ozlijedio

ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Jedna žena je poginula, druga teškoozlijeđena, a dvije malodobne djevojčice su zadobile lakše tjelesneozljede u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 satiu Novoj Gradiški u Željezničkoj ulici.
ZAGREB, 8. listopada 2004. (Hina) - Jedna žena je poginula, druga teško ozlijeđena, a dvije malodobne djevojčice su zadobile lakše tjelesne ozljede u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati u Novoj Gradiški u Željezničkoj ulici.

Na dvije biciklistkinje, koje su se vraćale iz trgovine i na stražnjim sjedalima svojih bicikala vozile djevojčice u dobi od pet i sedam godina, naletio je 42-godišnji B. M. škodom felicijom novogradiških registracijskih oznaka.

Marijana Matijević (32) majka dvije malodobne djevojčice na mjestu je poginula, dok je druga biciklistkinja Lj. O. (30) zadobila ozljede opasne po život.

Djevojčice su prema prvim obavijestima zadobile lakše ozljede.

Svi su iz Nove Gradiške, a ozlijeđeni su zbrinuti u novogradiškoj bolnici.

Do nesreće je došlo kad je vozač škode prešao na drugu stranu kolnika i udario u biciklistkinje koje su se kretale u suprotnom smjeru. Vozač je napustio mjesto nesreće, ali se zbog kvara na automobilu zaustavio nekoliko ulica dalje, gdje ga je zatekla policija.

Očevid su na mjestu nezgode obavili istražni sudac Županijskoga suda u Slavonskom Brodu Stjepan Franić i zamjenica državnog odvjetnika Ljiljana Valinčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙