FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PIJPERS VIŠE NIJE IZBORNIK ESTONIJE

TALLINN, 6. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Nogometni savez Estonijeodlučio je da neće produžiti ugovor s izbornikom Nizozemcem ArnomPijpersom. Njega će na kormilu reprezentacije zamijeniti sunarodnjakJelle Goes, koji vodi mladu reprezentaciju Estonije.
TALLINN, 6. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Nogometni savez Estonije odlučio je da neće produžiti ugovor s izbornikom Nizozemcem Arnom Pijpersom. Njega će na kormilu reprezentacije zamijeniti sunarodnjak Jelle Goes, koji vodi mladu reprezentaciju Estonije.

Iz estonskog Saveza poručuju da je Goes privremeno rješenje, a da će odluka o tome da li ostaje na izborničkoj dužnosti biti donijeta nakon kvalifikacijskog susreta protiv Rusije, koji je na rasporedu 17. studenoga. Do tada će Goes voditi i mladu reprezentaciju.

Estonce za tjedan dana, 13. listopada, očekuje kvalifikacijska utakmica za SP 2006. u gostima kod Latvije. Nakon tri odigrane utakmice u 3. kvalifikacijskoj skupini Estonci imaju šest bodova, do kojih su došli pobjedama protiv Lihtenštajna i Luksemburga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙