FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DINAMO UGOŠĆUJE BEVEREN I HEERENVEEN

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Momčad Dinama, koja je na današnjemždrijebu skupina Lige kupa Uefa, svrstana u grupu sa Stuttgartom,Benficom, Heerenveenom i Beverenom, bit će slobodna u 1. kolu koje jena rasporedu 21. listopada.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Momčad Dinama, koja je na današnjem ždrijebu skupina Lige kupa Uefa, svrstana u grupu sa Stuttgartom, Benficom, Heerenveenom i Beverenom, bit će slobodna u 1. kolu koje je na rasporedu 21. listopada.

Nogometaši Dinama prvu će utakmicu igrati 4. studenoga na domaćem terenu protiv belgijskog Beverena, koji je se nalazi na 13. mjestu prvenstvene ljestvice. Dva tjedna kasnije Dinamo ide u goste dvostrukim prvacima Europe Benfici, za koju igra Tomo Šokota. Dinamo je ponovno domaćin 2. prosinca, kada mu u goste dolazi deveteroplasirana momčad nizozemskog prvenstva Heerenveen, a u posljednjem kolu, 15. prosinca, Stuttgart, za kojeg igraju Soldo, Živković i Vranješ, bit će domaćin zagrebačkom prvoligašu.

Trener Dinama Nenad Gračan smatra kako su izvukli atraktivnu skupinu, koja pruža mogućnost za plasman među tri prvoplasirane momčadi, odnosno prolaz u šesnaestinu finala. Gračan kaže da je dobro što s Beverenom i Heerenveenom, koje su na papiru slabije ekipe od Benfice i Stuttgarta, igraju na domaćem terenu. Uz maksimalan angažman i profesionalnost, te uz veliku podršku publike, u te dvije utakmice mogli bi doći do šest bodova, kaže Gračan, koji vjeruje da će njegovi igrači i na gostovanjima, kod Benfice i Stuttgarta, pokazati dobru igru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙