FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LUCARELLIJU PRIJETI SUSPENZIJA ZBOG POLITIČKIH IZJAVA

MILANO, 5. listopada 2004. (Hina/dpa) - Napadač talijanskog prvoligašaLivorna Cristiano Lucarelli, koji je izjavio da je njegov klub suočens potkradanjima jer su ljevičari, mogao bi biti oštro kažnjen zbogsvojih izjava. Prijeti mu znatna vremenska suspenzija.
MILANO, 5. listopada 2004. (Hina/dpa) - Napadač talijanskog prvoligaša Livorna Cristiano Lucarelli, koji je izjavio da je njegov klub suočen s potkradanjima jer su ljevičari, mogao bi biti oštro kažnjen zbog svojih izjava. Prijeti mu znatna vremenska suspenzija.

Lucarelli je optužen da je nanio štetu ugledu Talijanskog nogometnog saveza i Disciplinska komisija razmotrit će njegov slučaj do kraja tjedna. Također, ispituje se i koja je uloga Livorna u izrečenim objedama.

Napadač Livorna, koji nikad nije skrivao svoje ljevičarsko političko opredijeljenje, izjavio je nakon poraza od Sampdorije "kako netko želi da Livorno ispadne iz lige iz političkih razloga, odnosno zbog toga jer su ljevičari"

"Prošle sezone četiri kluba (Ancona, Empoli, Modena i Perugia) čiji su navijači na tribinama imali transparente s likom Che Guevare ispali su iz lige, a sad je izgleda red na nama", izjavio je Lucarelli za "La Gazzettu dello Sport".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙