FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EDMAN UPITAN ZA MAĐARSKU

STOCKHOLM, 4. listopada (Hina/Reuters) - Branič švedske nogometnereprezentacije i engleskog premierligaša Tottenhama, Erik Edman posvemu sudeći propustit će ogled protiv Mađarske u kvalifikacijama zasvjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.
STOCKHOLM, 4. listopada (Hina/Reuters) - Branič švedske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša Tottenhama, Erik Edman po svemu sudeći propustit će ogled protiv Mađarske u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

Edaman je u dvoboju protiv Evertona na Goodison Parku zadobio težak potres mozga nakon sudara s napadačem Evertona, Marcusom Bentom.

"Još uvijek osjećam velike bolove u glavi. Liječnici su preporučili mirovanje i koncem tjedna ću imati još jednu kontrolu kada će definitivno biti odlučeno hoću li konkurirati za sastav," kazao je Edman, koji je morao prenoćiti u bolnici.

Na prvom mjestu osme skupine nalazi se Hrvatska sa šest bodova, dok Švedska, Bugarska i Mađarska imaju po tri boda. Island i Malta su bez bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙