FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PONEDJELJAK, 4. LISTOPADA

ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 4. listopada.
ZAGREB, 4. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 4. listopada.

ZAGREB - Odbori za ratne veterane te za rad, socijalnu politiku i zdravstvo Hrvatskog sabora održat će zajedničku sjednicu na temu "Stanje zdravlja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata" (Markov trg 6, u 13 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina (Markov trg 6, u 13 sati).

ZAGREB, - Konferenciji "Uloga komunikacije između zdravstvenih djelatnika i bolesnika u povećanju učinkovitosti zdravstvene zaštite" nazočit će ravnatelji zdravstvenih ustanova, dekani medicinskih fakulteta i predstavnici zdravstvenih udruga (Ksaver 200a, u 12 sati). Cilj konferencije je upoznati javnost s projektom "Naša ljubaznost početak je svakog liječenja", Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Na konferenciji će govoriti i ministar Andrija Hebrang.

OSIJEK - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta sastat će se s predstavnicima Osječko-baranjske županije, a na radnom sastanku će se, uz ostalo, razgovarati o Koridoru 5C, zahvatima na mreži državnih cesta, razvoju plovnih putova na Dravi i Dunavu, izgradnji riječnih pristaništa, te financiranju regionalnih projekata (Županijsko poglavarstvo, Trg Ante Starčevića 2,. u 15 sati).

RIJEKA - Na poziv dekana Pravnog fakulteta u Rijeci, ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt nazočit će svečanom početku nove akademske godine (u 10 sati).

ZAGREB - Zajedničku konferenciju za novinare održat će Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama, Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja te Sindikat hrvatskih učitelja (Trg maršala Tita 4/II, u 10 sati).

ZAGREB - Filharmonijski orkestar milanske Scale će, pod ravnanjem Myung-Whun Changa, izvesti djela L.V. Bethovena, R. Straussa i M. Ravela (K.D. Vatroslava Lisinskog, u 19,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na temu "Dani nizozemske kulture u RH" (HNK, u 12 sati).

dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon - 01/ 48 08 600

telefaks - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙