FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U TUČNJAVI TORCIDE I ARMADE OZLIJEĐENI POLICAJAC I NAVIJAČ

SPLIT, , 2. listopada 2004. (Hina) - U sukobu tridesetak navijačapripadnika splitske Torcide i riječke Armade danas oko 17,45 satinedaleko stadiona na Poljudu lakše je ozlijeđen jedan policajac ijedan navijač, doznaje se u policiji.
SPLIT, , 2. listopada 2004. (Hina) - U sukobu tridesetak navijača pripadnika splitske Torcide i riječke Armade danas oko 17,45 sati nedaleko stadiona na Poljudu lakše je ozlijeđen jedan policajac i jedan navijač, doznaje se u policiji.

Identiet ozlijđenog navijača kao ni priroda ozljede još nisu poznati, rekao je načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Nino Ćurić.

Trideset navijača je privedeno u policijsku postaju na obradu koja još traje. Navijači Armade o kojima policija nije imala saznanja da dolaze u Split, sukobili su se s pripadnicima Torcide na križanju ulica Sedam Kaštela i Zrinsko-Frankopanske. Tijekom sukoba je oštećeno i nekoliko vozila.

Policija također ispituje vjerodostojnost informacije da je ili za vrijeme toga sukoba ili nevezeno za njega netko upotrijebio i vatreno oružje. Kako se podaci o tim događajima još prikupljaju i obrada nad sudionicima još traje policija će sutra moći reći više informacija.

Tijekom utakmice, kako se doznaje, nije zabilježen ozbiljniji incident.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙