FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKO IZASLANSTVO USKORO NA ZASJEDANJU SKUPŠTINE VE

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskog sabora uParlamentarnoj skupštini Vijeća Europe sudjelovat će na redovitomzasjedanju te institucije, koje će se održati u Strasbourgu od 4. do8. listopada, priopćila je saborska Služba za odnose s javnošću.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe sudjelovat će na redovitom zasjedanju te institucije, koje će se održati u Strasbourgu od 4. do 8. listopada, priopćila je saborska Služba za odnose s javnošću.

Voditelj izaslanstva Frano Matušić te članovi Neven Mimica i Miljenko Dorić raspravljat će, među ostalim, o izazovima terorizma u zemljama članicama Vijeća Europe, svjetskoj trgovini, OECD-u i svjetskom gospodarstvu.

Među značajnijim temama zasjedanja bit će i funkcioniranje demokratskih institucija u Srbiji i Crnoj Gori, politička i humanitarna situacija u Čečeniji, globalno zagrijavanje, europska strategija za promicanje seksualnog i reproduktivnog zdravlja, participacija žena u izborima i populacijski trendovi u Europi, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙