FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PILIĆ: MOGLI SMO I LOŠIJE PROĆI

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske Davis Cupreprezentacije Nikola Pilić iako nije baš sretan zbog ždrijeba 1. kolaSvjetske skupine, koji nam je dodijelio Amerikance u gostima,napominje da je moglo biti i gore.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Nikola Pilić iako nije baš sretan zbog ždrijeba 1. kola Svjetske skupine, koji nam je dodijelio Amerikance u gostima, napominje da je moglo biti i gore.

"Mogli smo dobiti Australce u gostima, ili Ruse, što bi bilo još gore. Amerikanci jesu favoriti, ali mi ne idemo s bijelom zastavom. Ljubičić je protiv njihovog prvog igrača Andya Roddicka ove godine u Indianapolisu imao tri meč-lopte, a i Ančić je odlično igrao protiv njega u Queen's Clubu i Wimbledonu. Osim toga, Ančić bi za šest mjeseci trebao biti još bolji igrač negoli je danas", kazao je Pilić u današnjoj izjavi za Hinu.

Hrvatski izbornik našu šansu vidi i u tome što Amerikanci "imaju problema s drugim igračem u singlu". Ove godine kao broj dva u singlu nastupali su Robby Ginepri i Mardy Fish.

Pilić vjeruje da će Amerikanci za podlogu izabrati cement, jer je dvoboj tjedan dan prije turnira u Indian Wellsu, gdje se igra na istoj podlozi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙