FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DAVIS CUP: HRVATSKA GOSTUJE U SAD-U

ZAGREB/MADRID, 30. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska nije imala sreće nadanašnjem ždrijebu parova 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa, koji jeodržan u Madridu. Hrvatski tenisači gostovat će u 1. kolu kodovogodišnjih finalista - Amerikanaca, a dvoboj je na rasporedu od 4.od 6. ožujka sljedeće godine.
ZAGREB/MADRID, 30. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska nije imala sreće na današnjem ždrijebu parova 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa, koji je održan u Madridu. Hrvatski tenisači gostovat će u 1. kolu kod ovogodišnjih finalista - Amerikanaca, a dvoboj je na rasporedu od 4. od 6. ožujka sljedeće godine.

Protiv SAD-a naša je Davis Cup reprezentacija igrala prošle godine, također u 1. kolu, ali je tada Hrvatska bila domaćin. Hrvati su 2003. slavili sa 4-1, a junak pobjede bio je Ivan Ljubičić, koji je dobio oba singla, protiv Mardya Fisha i Jamesa Blakea, te je slavio u paru s Goranom Ivaniševićem. Drugi hrvatski igrač u singlu bio je Mario Ančić. Amerikanci su u Zagrebu igrali bez Andya Roddicka, koji je ove godine bio u sastavu u svim mečevima - protiv Austrije, Švedske i Bjelorusije, te je dobio svih šest pojedinačnih susreta. Uz njega u singlu su ove godine za Amerikance još nastupili Robby Ginepri i Mardy Fish, dok je standardni par bio Bob i Mike Bryan, drugi na ATP listi.

Ukoliko bi Hrvatska eliminirala SAD, u četvrtfinalu bi igrala protiv boljeg iz dvoboja Rumunjska - Bjelorusija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙