FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

STOŽER REPREZENTACIJE UVEO NOVINU U PRIPREMAMA ZA BUGARSKU

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometnereprezentacije Zlatko Kranjčar istaknuo je danas da pripreme zakvalifikacijsku utakmicu protiv Bugarske za SP 2006., koja se igra 9.listopada u Zagrebu, donose jednu važnu novinu. Naime, svakireprezentativac će dobiti CD s karakteristikama protivničkih igračaprotiv kojih će se sučeliti u utakmici s Bugarskom.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar istaknuo je danas da pripreme za kvalifikacijsku utakmicu protiv Bugarske za SP 2006., koja se igra 9. listopada u Zagrebu, donose jednu važnu novinu. Naime, svaki reprezentativac će dobiti CD s karakteristikama protivničkih igrača protiv kojih će se sučeliti u utakmici s Bugarskom.

"To bi trebalo pomoći našim igračima da uvide sve njihove prednosti i mane, i zatim stečena saznanja iskoriste na terenu", kazao je Kranjčar na konferenciji za novinare.

Hrvatskog izbornika vesele bugarske najave da će u Zagrebu ići na pobjedu, jer to znači da će biti ambiciozni i da neće igrati zatvoreno, što bi, smatra Kranjčar, trebalo odgovarati našoj reprezentaciji.

Utakmicu s Bugarskom Kranjčar je naznačio kao ključnu u kvalifikacijama, posebno nakon hrvatske pobjede u gostima kod Švedske. "Pobjedom protiv Bugarske bili bismo već u Salzburgu, a do Njemačke onda ostaje samo 50-tak km", našalio se Kranjčar.

Malo zabrinutosti u hrvatski je tabor donijela vijest o ozljedi Ivice Olića, koji je prema prvim informacijama u jučerašnjem dvoboju Lige prvaka protiv PSG-a ozlijedio zadnju ložu i najvjerojatnije neće biti na raspolaganju za utakmicu protiv Bugarske. Više informacija o zdravstvenom stanju napadača moskovskog CSKA izbornik bi trebao dobiti tijekom dana.

"Olićev izostanak bio bi veliki hendikep, ali sada se pokazuje kako je bilo dobro što smo pozvali Boška Balabana, kojem se otvara put da možda postane igrač odluke", rekao je Kranjčar, dodavši kako ne namjerava nikoga dodatno zvati u reprezentaciju umjesto Olića.

Osvrčući se na igre hrvatskih reprezentativaca u svojim klubovima Kranjčar je napomenuo da veseli činjenica da se Tudor vratio u prvu momčad Juventusa, za kojeg je odigrao svih 90 minuta u suretu Lige prvaka protiv Maccabija iz Tel Aviva, te potvrda odlične forme Klasnića, koji je u dvoboju protiv Valencije dva puta asistirao za pogodak.

Reprezentativci se počinju okupljati u nedjelju, no zbog klupskih obveza većina ih će stići u ponedjeljak, što znači da će reprezentacija biti uskraćena za jedan dan zajedničkog treninga.

Ulaznice za utakmicu protiv Bugarske bit će u prodaji od utorka, 5. listopada, a južna tribina maksimirskog stadiona rezervirana je za gostujuće navijače.

Izbornik je poželio Dinamu, koji danas igra uzvratnu utakmicu 1. kola Kupa Uefe u gostima kod švedskog Elfsborga, prolaz u daljnji krug natjecanja, kazavši kako bi to bio dobitak za cjelokupni hrvatski nogomet, a ne samo za zagrebačkog prvoligaša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙