FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza za Hrvatsku od 1. do 4. listopada

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavod, uBioprognozi za Hrvatsku od 1. do 4. listopada, najavio je da će sutra,1. listopada, zbog približavanja tople fronte u većem dijelu Hrvatskebiometeorološke prilike biti nepovoljne.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavod, u Bioprognozi za Hrvatsku od 1. do 4. listopada, najavio je da će sutra, 1. listopada, zbog približavanja tople fronte u većem dijelu Hrvatske biometeorološke prilike biti nepovoljne.

Kod meteoropata je moguća nesanica i razdražljivost, te pojava bolova na mjestima ranijih povreda i prijeloma. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod reumatičara. Na južnom Jadranu će biometeorološka situacija biti povoljna.

U subotu, 2. listopada, nakon prolaska frontalnog sustava u većini krajeva doći će do poboljšanja biometeoroloških prilika. Razmjerno nepovoljan utjecaj prevladavat će još samo na istoku Hrvatske gdje je kod meteoropata moguće slabije raspoloženje i glavobolja.

U nedjelju, 3. listopada, u većem dijelu Hrvatske prevladavat će povoljne biometeorološke prilike pa se ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenom. Samo u najistočnijim predjelima biometeorološka situacija će biti razmjerno nepovoljna pa su moguće manje poteškoće.

U ponedjeljak, 4. listopada, jačanje grebena iznad Hrvatske uzrokovat će povoljne biometeorološke prilike. Stoga će se većina ljudi osjećati dobro i imati primjerenu radnu koncentraciju. Poteškoće uzrokovane vremenom ne očekuju se niti kod kroničnih bolesnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙