FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LIGA PRVAKA: REAL NADVISIO ROMU

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Pobjeda Reala protiv Rome u 2. kolunogometne Lige prvaka od 4-2, i to nakon što su gubili 0-2, unijela jeoptimizam u svlačionicu madridskog kraljevskog kluba.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Pobjeda Reala protiv Rome u 2. kolu nogometne Lige prvaka od 4-2, i to nakon što su gubili 0-2, unijela je optimizam u svlačionicu madridskog kraljevskog kluba.

"Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje igrača. Pobijediti Talijane nakon što gubiš 0-2, a oni se brane s osam igrača, velik je rezultat. Igrači su pokazali srce i karakter, ali još me više veseli to da smo igrali odličan nogomet", kazao je trener madrižana Marian Garcija Remon, prenose novinske agencije.

Zadovoljan je bio i Realov veznjak David Beckham. "Posljednja dva tjedna bila su izuzetno teška i zato je ova pobjeda još značajnija. Gledatelji su željeli vidjeti momčadski duh i mislim da smo ga pokazali protiv Rome. Prvih 20 minuta bili smo nervozni, ali nakon toga mi smo bili ti koji su diktirali tempo. Mislim da bi u idućim utakmicama trebali biti opušteniji", rekao je Beckham.

U skupini A Monaco je pobijedio Deportivo la Coruna s 2:0.

Strijelci su bili Mohamed Kallon i Javier Saviola. Olimpiakos iz Pireja je pak golom Ieroklisa Stoltidisa pobijedio Liverpul s 1:0. Na prvom mjestu te skupine je Olimpiakos, a slijede ga Liverpool, Monaco i Deportivo La Coruńa.

U skupini B Dinamo Kijev je pobijedio Bayer Leverkusen 4:2. Po dva su gola dali Diogo Rincon i Florin Cernat, a za Bayer Andriy Voronin i Jens Nowotny. U istoj skupini Real Madrid je pobijedio Romu 4:2. Dva je gola postigao Raul, a po jednog Luis Figo i Roberto Carlos. Golovi Danielea De Rossija i Antonia Cassana Romi nisu bili dovoljni za pobjedu. Prvi na ljestvici je Dinamo Kijev, a iza njega su Bayer, Real i Roma.

U skupini C Bayern iz Muenchena pobijedio je Ajax iz Amsterdama 4:0. Tri gola je dao Roy Makaay, od toga jednog iz jedanaesterca i Ze Roberto.U istoj skupini Juventus iz Torina pobijedio je 1:0 Maccabi iz Tel Aviva, pogotkom Maura Camoranesija. Prvi je Bayern, a drugi Juventus. Iza njih je Maccabi, a zadnji je Ajax.

U skupini D Manchester United porazio je Fenerbahče iz Istanbula sa 6:2. Tri je gola dao Wayne Rooney, a po jednog Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooy i David Bellion. Za Fenerbahče su golove dali Marcio Nobre i Tuncay Sanli. Sparta iz Praga izgubila je od Olimpiqua iz Lyona 1:2. Za domaćine je gol dao Tomas Jun, a za goste Mickael Essien i Sylvain Wiltord. Na prvom mjestu je Manchester United, a iza njega su Olympique, Fenerbahce i Sparta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙