FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 29. rujna

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,29. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 29. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primit će u posjet izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova u povodu Dana policije, (10,30 sati).

ZAGREB - Dan policije i blagdan sv. Mihovila bit će obilježen svečanom akademijom u večernjom satima na Zagrebačkom velesajmu, (20 sati).

ZAGREB - 10. sjednica Hrvatskog sabora, (9,30 sati).

ZAGREB - Počinje trodnevni posjet Hrvatskoj misije Europske komisije iz Bruxellesa radi razgovora s tijelima državne uprave o načinima korištenja pretpristupnih fondova. Prvog dana posjeta kratke izjave za novinare dat će ministrica europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović i direktor u Općoj upravi EK za proširenje Dirk Meganck, (12.45)

ZAGREB - Otvorenje izložbe "7000 godina perzijske umjetnosti" kojom se prikazuje izuzetno mjesto perzijske kulture i civilizacije u povijesti čovječanstva. U muzeju Mimara bit će predstavljeni izlošci iz fundusa Iranskog narodnog muzeja u Teheranu, (19 sati).

ZAGREB - Galerija Klovićevi dvori održat će konferenciju za novinare u povodu izložbe "Dora Maar i Picasso - dodir pogledom" koja se otvara 30. rujna, 11 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Uroš Andrić

Poslijepodne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙