FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: NOVI NAPOLI STARTAO PRED 50.000 GLEDATELJA

RIM, 26. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Dvostruki talijanski prvakNapoli, koji je nakon bankrota ugašen i nanovo utemeljen, u prvoj jeutakmici Treće lige kod kuće privukao čak 50.000 gledatelja.
RIM, 26. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Dvostruki talijanski prvak Napoli, koji je nakon bankrota ugašen i nanovo utemeljen, u prvoj je utakmici Treće lige kod kuće privukao čak 50.000 gledatelja.

Unatoč velikom broju gledatelja u Napulju domaći su igrali samo 3:3 protiv Cittadelle, no novi vlasnik kluba, filmski producent Aurelio De Laurentiis, zadovoljan je početkom nove ere Napolia, s obzirom da je na brzinu okupljena momčad koja je do nedjelje odigrala samo jednu pripremnu utakmicu.

Novi Napoli je zadržao stare svijetloplave dresove, a na terenu se pojavio i dres sa brojem "10", koji je deset godina bio "umirovljen" nakon što ga je tijekom "zlatne ere" Napolia sa dva naslova prvaka (1987 i 1990) nosio Diego Maradona.

Napoli se nada u bolje dane i uzda se u sudbinu još jednog velikana Fiorentine, koja je prije dvije godine također bankrotirala, pala u četvrtu ligu, a sada je ponovno u Seriji A.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙