FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAVODNI ZARQAWIJEVI PRISTAŠE UHIĆENI U BAAQUBI

BAAQUBA, 25. rujna 2004. (Hina/AFP) - Četiri osobe za koje se sumnjada pripadaju skupini Jordanca Abu Musaba al-Zarqawija i njihov čovjekkoji je radio u policiji uhićeni su u Baaqubi, sjeverno od Bagdada,priopćio je u subotu visoki policijski dužnosnik.
BAAQUBA, 25. rujna 2004. (Hina/AFP) - Četiri osobe za koje se sumnja da pripadaju skupini Jordanca Abu Musaba al-Zarqawija i njihov čovjek koji je radio u policiji uhićeni su u Baaqubi, sjeverno od Bagdada, priopćio je u subotu visoki policijski dužnosnik.

Skupinu se sumnjiči da je u lipnju sudjelovala u nizu napada na policijske postaje u Baaqubi, 60 kilometara sjeverno od Bagdada, u kojima je ubijeno više desetaka ljudi, kako navodi načelnik policije pokrajine Diyala.

General Walid Haled Abdelsalam još je u petak priopćio da su uhićene četiri osobe za koje je rekao da su članovi skupine bliske terorističkoj mreži Al-Qaidi Osame bin Ladena.

"Ta su četvorica optužena da su ubila više lokalnih političkih dužnosnika", kazao je načelnik policije, ne navodeći imena uhićenika.

Prema riječima generala Abdelsalama, članove te skupine još ispituju sigurnosne službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙