FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader čestitao Ogresti i Brešanu na filmskim nagradama

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader danas ječestitao redateljima Zrinku Ogresti i Vinku Brešanu na osvojenimnagradama na filmskim festivalima u Italiji i Nizozemskoj.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader danas je čestitao redateljima Zrinku Ogresti i Vinku Brešanu na osvojenim nagradama na filmskim festivalima u Italiji i Nizozemskoj.

Čestitavši Zrinku Ogresti, premijer Sanader je rekao da je film 'Tu' na Međunarodnom filmskom festivalu u Milanu unatoč jakoj konkurenciji zasluženo odnio pobjedu. "Priznanje dodijeljeno Vama i Vašem filmu potvrđuje kvalitetu hrvatskog filma te nas uvjerava u svjetlu budućnost kinematografije u Hrvatskoj", naveo je Sanader u čestitki Ogresti.

U premijerovoj čestitki Vinku Brešanu stoji kako je pobjedom u snažnoj konkurenciji na filmskom festivalu u nizozemskom Vlissingenu još jednom dokazao kvalitetu filma 'Svjedoci'. "Peta međunarodna nagrada koju je osvojio Vaš film neosporno dokazuje visoku vrijednost hrvatske filmske produkcije i ugled koji uživa i izvan granica naše domovine", poručio je Sanader Brešanu.

Obojici redatelja premijer je poželio još mnogo profesionalnih uspjeha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙