FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MARADONA SE VRATIO U KUBU

HAVANA, 21. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najboljih nogometašau povijesti Diego Maradona stigao je u ponedjeljak kasno navečer uKubu gdje bi trebao nastaviti liječenje od ovisnosti o drogama.
HAVANA, 21. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Maradona stigao je u ponedjeljak kasno navečer u Kubu gdje bi trebao nastaviti liječenje od ovisnosti o drogama.

Maradona je stigao u pratnji svoje dvije sestre i osobnog liječnika. Na aerodromu u Havani bili su mnogobrojni europski turisti kojima je Maradona otpozdravio. Novinari su, pak, bili ignorirani i nisu uspjeli doći do izjave popularnog Argentinca.

Maradona će biti smješten u Centru za mentalno zdravlje blizu Havane, kojim upravlja kubansko Ministarstvo unutarnjih poslova. Troškove njegovog liječenja, pretpostavlja se, podmirit će kubanski porezni obveznici. U Centru za mentalno zdravlje čeka ga puno stroži tretman negoli dok se liječio u havanskoj zdravstvenoj ustanovi La Pradera.

Maradona se na Kubu, u kojoj je proveo posljednje četiri godine života, vratio nakon šestomjesečnog boravka u Argentini. Čovjek koji je "božjom rukom" i driblizima s centra igrališta doveo Argentinu do naslova svjetskog prvaka 1986. godine nedavno je priznao da njegova borba s ovišnošću traje gotovo 20 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙