FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 21. rujna

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 21. rujna.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 21. rujna.

ZAGREB - Na sjednici saborskog Odbora za financije i državni proračun bit će rasprava o memorandumu o ekonomskoj i financijskoj politici i novom stand-by aranžmanu s MMF-om te izvješće Hrvatske narodne banke i izvješće o mirovinskim tržištima za 2003, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana 133, 13 sati).

ZAGREB - Saborski Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo razmotrit će, uz ostalo, i konačni prijedlog izmjena zakona o suzbijanju opojnih droga te prijedlog zaključka o utvrđivanju i ostvarivanju prava invalida rada, (dvorana Kluba zastupnika, 13 sati).

ZAGREB - Na dnevnom redu saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije bit će izvješće o radu HRT-a i provedbi programskih načela od studenoga 2003. do lipnja 2004. te izvješća ravnateljstva o poslovanju HRT-a i neovisne financijske revizije o reviziji financijskih izvještaja u 2003., (dvorana 202, 14,30 sati).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i članovi Povjerenstva za nadzor Waldorfske škole u Zagrebu će na konferenciji za novinare izvijestiti o zaključcima tog stručnog povjerenstva nakon cjelovitog nadzora i analize realizacije nastavnog rada i programa te škole, (Ministarstvo, Trg hrvatskih velikana 6, 11 sati).

ČAKOVEC - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković posjetit će Međimursku županiju. Najprije će se sastati s tamošnjim županijskim vodstvom (Ul. Rudjera Boškovića 2, 9,30 sati), a potom će razgovarati s predstavnicima međimurskih udruga i poduzeća o planu navodnjavanja poljoprivrednih površina, sustavu poticaja i subvencija te zakupu poljoprivrednog zemljišta, (10 sati). Konferencija za novinare bit će u 11,30 sati, a ministar Čobanković će nakon toga otvoriti novu hladnjaču Poljoprivredne zadruge Čakovec, (Carinski odvojak b.b., 12,15 sati).

VUKOVAR - Ministar kulture Božo Biškupić će posjetiti Vukovarsko-srijemsku županiju. Najprije će se sastati sa županom Nikolom Šaferom i vukovarskim gradonačelnikom Vladimirom Štenglom, Palača Srijem, 9 sati), a potom ide u obilazak dvorca Eltz i arheološkog lokaliteta Vučedol. U Ilok dolazi u 12 sati, gdje će u pratnji gradonačelnika Zvonimira Draguna obići dovarac Odescalchi, gradske zidine i samostan Sv. Ivana Kapistrana, (12,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska narodna stranka upriličuje konferenciju za novinare na kojoj će o rezultatima HNS-ove akcije vezane uz poznavanje prava iz osnovnog zdravstvenog osiguranja govoriti predsjednica stranke Vesna Pusić i Dragutin Lesar, predsjednik Kluba zastupnika HNS-PGS, (HNS, Tomićeva 2, 13 sati).

ZAGREB - Zajedničku konferenciju za novinare održat će tri prosvjetna sindikata: Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja i Sindikat hrvatskih učitelja koji će za srijedu najaviti sindikalni referendum i iznijeti stajališta o kvaliteti javnog školstva te o potplaćenosti ženskog rada u prosvjeti, (Trg maršala Tita 4/II, 10 sati).

ZAGREB - U Francuskom institutu u Zagrebu bit će predstavljene knjige "Poemes" Radovana Ivšića te faksimilna reprodukcija knjige "Tanke" istog autora kao i hrvatski prijevod knjige "Filozofija u budoiru" D.A.F. de Sadea, (Preradovićeva 40, 18 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal-Lazarić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙