FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DEPORTIVO ŽELI DOVESTI DVA ARGENTINCA

MADRID, 17. rujna 2004. (Hina/DPA) - Španjolski prvoligaš Deportivoplanira se u zimskom prijelaznom roku pojačati dvojicom ArgentinacaJavierom Mascheranom i Andresom D'Alessandrom, koji su s nacionalnommomčadi osvojili zlatnu medalju na OI u Ateni.
MADRID, 17. rujna 2004. (Hina/DPA) - Španjolski prvoligaš Deportivo planira se u zimskom prijelaznom roku pojačati dvojicom Argentinaca Javierom Mascheranom i Andresom D'Alessandrom, koji su s nacionalnom momčadi osvojili zlatnu medalju na OI u Ateni.

"U ljeto nismo uspjeli dovesti nikoga i sada se vide posljedice. Mascherano i D'Alessandro su tip igrača kakvi nam trebaju", izjavio je trener Deportiva Javier Irureta.

Deportivo je u prva dva kola španjolskog prvenstva uhvatio tek jedan bod, a u Ligi prvaka odigrali su 0:0 protiv Olympiakosa.

Lucidnog veznjaka D'Alessandra, koji od prošle godine igra za njemački Wolfsburg, čelnici Deportiva imali su prilike dovesti u ljetnom prijelaznom roku, ali tada klub nije bio financijski likvidan. Procjenjuje se da će Wolfsburg za 22-godišnjeg D'Alessandra tražiti odštetu od deset milijuna eura. D'Alessandro bi u momčadi Deportiva trebao preuzeti poziciju centralnog veznog igrača od 35-godišnjeg Frana Gonzaleza.

Mascherano, 21-godišnji igrač argetinske River Plate, riješio bi problem zadnjeg veznog. Za njega se, osim Deportiva, interesiraju i drugi klubovi, a vjerojatna odšteta trebala bi iznositi oko 15 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙