FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FAH - NAJAVA FOTOGRAFIJA ZA ČETVRTAK, 16. RUJNA

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak,16. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 16. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatski sabor će u nastavku zasjedanja raspraviti niz zakonskih prijedloga, među kojima i dva prijedloga izmjena Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske, što ih predlažu Vlada i Klub Libre. Saborski zastupnici bi trebali razmotriti i prijedlog izmjena Zakona o ustrojstvu i djelokrugu središnjih tijela državne uprave, kojima bi se taj zakon uskladio s jučer raspravljenim prijedlogom izmjena Obiteljskog zakona, (9,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks susrest će se s predsjednikom parlamenta kraljevine Norveške Jorgenom Kosmom, (10 sati).

ZAGREB - Konferencije za novinare Kluba zastupnika SDP-a o predloženom Zakonu o telekomunikacijama, (12 sati).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i otpravnik poslova njemačkog Veleposlanstva u Hrvatskoj Laurids Holscher potpisat će Memorandum o suradnji pri utemeljenju i djelatnosti Njemačke internacionalne škole u Zagrebu, (15,30 sati).

ZAGREB - Nadbiskupski ordinarijat vrhbosanski Sarajevo i zagrebačka Nacionalna i sveučilišna knjižnica predstavljaju knjigu "Vrhbosanska nadbiskupija početkom trećeg tisućljeća", autora Franje Marića, (18 sati).

ZAGREB - Prvi susret 1. kola Kupa UEFA u zagrebu između Dinama i švedskog Elfsborga, (20,15 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će govoriti potpredsjednica stranke Đurđa Adlešić i predsjednik riječkog Ogranka Željko Glavan (13 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne - Hrvoje Krstičević

poslije podne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙