FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEČ: OTKRIVEN ARSENAL ORUŽJA IZ BIVŠE JUGOSLAVIJE

BEČ, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Austrijska policija otkrila je velikospremište oružja za koje se čini da dolazi iz bivše Jugoslavije, abilo je skriveno nedaleko Beča, izjavio je u srijedu glasnogovornikpolicije.
BEČ, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Austrijska policija otkrila je veliko spremište oružja za koje se čini da dolazi iz bivše Jugoslavije, a bilo je skriveno nedaleko Beča, izjavio je u srijedu glasnogovornik policije.

Oružje - ručni bacač M80, 22 strojnice AK47, tridesetak ručnih granata, eksploziv i municija - bilo je zamotano u vreće za smeće i skriveno pod granama pored jednog izlaza s autoputa blizu Beča, kazala je policija.

"Oružje, koje nije nedavno korišteno ali je većinom u dobrom stanju, čini se da potječe iz bivše Jugoslavije", kazao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Rudolf Gollia.

Otkriveno je nakon anonimna poziva u kojem se navodila lokacija skrivenog oružja, te podatak da su ga devedesetih sakrili "bosanski Srbi koji žive u Austriji" u slučaju eventualnog širenja balkanskog sukoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙