FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZSE: U CROBEX-U DIONICE DOM HOLDINGA I BELIŠĆA

ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Komisija za indeks Zagrebačke burzeizvršila je danas reviziju dioničkog indeksa Crobex, u čiji će izračunod 20. rujna biti uključene dionice Dom Holdinga i Belišća.
ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Komisija za indeks Zagrebačke burze izvršila je danas reviziju dioničkog indeksa Crobex, u čiji će izračun od 20. rujna biti uključene dionice Dom Holdinga i Belišća.

Revizija je izvršena na osnovu podataka o trgovanju u razdoblju od 1. ožujka do 31. kolovoza ove godine, izvijestili su sa Burze.

Prema tim podacima, uvjete za uključenje u Crobex - rang među prvih 25 posto dionica prema broju trgovinskih dana te tržišna kapitalizacija veća od medijana (srednje vrijednosti), zadovoljile su dionice Dom Holdinga i Belišća.

Promjena sastava Crobex-a dogodit će se nakon završetka trgovine 17. rujna rujna, a u Crobex-u će od 20. rujna biti dionice Belišća, Croatia osiguranja (redovna), Ericssona Nikole Tesle, Istraturista, Končar elektroindustrije, Dom Holdinga, Kraša, Privredne banke Zagreb, Plave lagune, Podravke, Plive i Riviera holdinga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙