FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija privela 144 navijača utakmice dinamo-hajduk

ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija privela je 144navijača jučerašnje utakmice Dinamo-Hajduk - priveden je 31 pripadnik"BBB" te 113 navijača "Torcide", rečeno je danas na konferenciji zanovinare u PUZ-u.
ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija privela je 144 navijača jučerašnje utakmice Dinamo-Hajduk - priveden je 31 pripadnik "BBB" te 113 navijača "Torcide", rečeno je danas na konferenciji za novinare u PUZ-u.

Od ukupnog broja privedenih, 11 osoba su maloljetnici, navodi policija.

Radi posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava privedeno je 17 osoba - 12 Torcidaša te pet BBB, dok je zbog narušavanja javnog reda i mira privedeno 19 pripadnika BBB.

Policija je na konferenciji za novinare rekla da su u protekla 24 sata na području Zagreba dogodila pet razbojstava.

U Dubravi, na 4. Poljanicama kod kućnog broja 10 dvojica nepoznatih maskirnih razbojnika s leđa su prišli vlasniku mjenjačnice "Euro" udarivši ga tupim predmetom po glavi. Od siline udarca napadnuti je čovjek izgubio svijest, a napadači su mu uzeli torbu u kojoj je bila zasad još neutvrđena, veća količina novca. Napadnuti vlasnik mjenjačnice zadobio je teške tjelesne ozljede - potres mozga i kontuzije u predjelu lijevog oka. Policija intenzivno traga za počiniteljima.

Na Trgu bana Josipa Jelačića broj 1 nepoznati je počinitelj tijekom noći, u vremenu od 2,45 do 6,30, na još neutvrđeni način ukrao bankomat Raiffeisen banke. Šteta još nije utvrđena.

U proteklih 24 sata dogodile su se 38 prometne nesreće, od čega devet s ozljeđenim osobama. Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, a 16 osoba lakše.

Policija je zaprimila i dojavu od sina (1962.) o mogućem utapanju njegove majke (1942.) u rijeci Savi u općini Orle, mjestu Suša kod Velike Gorice, ali ronioci ženu nisu pronašli, iako su u blizini našli njezin bicikl. Ronioci će potragu za ženom nastaviti sutra ujutro. Sumnja se da je žena izvršila samoubojstvo utapanjem, rečeno je u PUZ-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙