FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 12. rujna

ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju, 12. rujna.
ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju, 12. rujna.

ZAGREB - Susret više od tisuću pripadnika treće životne dobi, pod nazivom I. maksimirske jeseni, održat će se pod pokroviteljstvom potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor, koja će to sportsko-rekreacijsko i kulturno-umjetničko druženje i otvoriti (Park Maksimir, Velika pozornica u 10 sati).

OSIJEK - Sekcija autoprijevoznika, koja djeluje pri osječkom Udruženju obrtnika, najavila je mirni prosvjed osječkim ulicama zbog zabrane prometovanja domaćim cestovnim prijevoznicima Podravskom magistralom. Prosvjednom vožnjom upozorenja traže, uz ukidanje te zabrane, i smanjenje troškova registracije vozila, iznosa cestarina i osiguranja te smanjivanje novčanih kazna u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama (10 sati)

MARIJA BISTRICA - Drugog dana 273. zavjetnog hodočašća grada Zagreba i mladih zagrebačke nadbiskupije nadbiskup Josip Bozanić služit će svečanu misu (11.30 sati). Prethodno, zavjetna procesija kreće (11 sati) od kapele "Ave Marija" do crkve na otvorenom bl. Alojzija Stepinca gdje će biti služena misa.

VINKOVCI - U okviru 39. Vinkovačkih jeseni održat će se Dječje vinkovačke jeseni. Ulicama grada u svečanom mimohodu proći će (u 11 sati) oko 1600 djece u narodnim nošnjama iz 43 kulturno-umjetnička društva iz svih dijelova Hrvatske. Folklorni program dječjih skupina iz Gorjana, Vrbice, Petrijevaca, Rušćice i Svete Nedjelje predviđen je u 12 sati na Trgu Vinkovačkih jeseni, uz druženje s književnikom Mladenom Kušecom.

Dežurni urednici:

prijepodne - Dubravka Dadić

poslijepodne - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙