FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽUŽUL SLJEDEĆI TJEDAN U LITVI NA GOSPODARSKOM FORUMU EU

ZAGREB, 11. rujna 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova MiomirŽužul putuje u nedjelju u Litvu na godišnji 5. Gospodarski forumsjevera i juga Europe¸na kojem će se u ponedjeljak i utorakraspravljati o gospodarskim pitanjima europskih regija, financiranjuproširenja EU i članstvu Turske u Uniji, doznaje se iz Ministarstvavanjskih poslova RH.
ZAGREB, 11. rujna 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul putuje u nedjelju u Litvu na godišnji 5. Gospodarski forum sjevera i juga Europe¸na kojem će se u ponedjeljak i utorak raspravljati o gospodarskim pitanjima europskih regija, financiranju proširenja EU i članstvu Turske u Uniji, doznaje se iz Ministarstva vanjskih poslova RH.

Prvog dana boravka u Vilniusu ministar Žužul bi se, zajedno s turskim ministrom vanjskih poslova i zamjenikom premijera Abdullahom Gulom i crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem, trebao sastati s premijerom Litve Algirdasom Brazauskasom. Ministar Žužul će na tom tradicionalnom skupu u ponedjeljak govoriti o razvoju južnog i istočnog krila Europe.

U utorak hrvatskog šefa diplomacije očekuje susret s njegovim kolegom, mnistrom vanjskih poslova zemlje domaćina Antanasom Valionisom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙