FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVA NEUGODNA PORAZA ŠVEĐANA U 24 SATA

STOCKHOLM, 9. rujna (Hina/Reuters) - Izbornik švedske nogometnereprezentacije Lars Lagerback nije izgubio nadu u plasman na Svjetskoprvenstvo 2006. godine u Njemačkoj nakon domaćeg poraza od Hrvatske(0:1).
STOCKHOLM, 9. rujna (Hina/Reuters) - Izbornik švedske nogometne reprezentacije Lars Lagerback nije izgubio nadu u plasman na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj nakon domaćeg poraza od Hrvatske (0:1).

"Nitko nije očekivao poraz. Međutim, naša skupina je iznimno izjednačena i do kraja kvalifikacija ima dovoljno utakmica. Vjerujem kako ćemo na koncu ipak mi proći ciljem kao prvi," kazao je Lagerback.

Švedski strateg priznaje kako ga je igra hrvatske vrste malo iznenadila. "Nismo uspjeli pronaći pravi ritam. Na trenutke je to izgledalo odlično, no vrlo brzo bi pali. Hrvatska se odlično postavila i sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca dograbila je tri boda," dodao je švedski strateg.

Svega nekoliko sati prije hrvatskog trijumfa Šveđani su doživjeli poraz i u nacionalnom sportu broj 1, hokeju na ledu. U četvrtfinalu Svjetskog Kupa Česi su protutnjali kroz Stockholm pobijedivši 6:1.

"Dva sportska fijaska u svega 24 sata," stoji na naslovnici najpopularnijeg švedskog dnevnika, Aftonbladeta.

"Srećom dan traje svega 24 sata. Frustracije lošom igrom hokejaša i nogometaša najbolje je liječiti dugotrajnom šetnjom. Po mogućnosti nekoliko sati, jer zaista su igrali katastrofalno," poručila je sportska psihologinja Eva Rusz Malmberg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙