FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RENAULT NISSAN HRVATSKA DO KRAJA KOLOVOZA PRODAO 6.725 VOZILA

ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka Renault Nissan Hrvatska u prvihje osam mjeseci ove godine prodala 6.725 automobila, što je neštomanje nego u istom lanjskom razdoblju, kazao je danas direktor prodajeDražen Jugović ne navodeći postotak.
ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka Renault Nissan Hrvatska u prvih je osam mjeseci ove godine prodala 6.725 automobila, što je nešto manje nego u istom lanjskom razdoblju, kazao je danas direktor prodaje Dražen Jugović ne navodeći postotak.

Na predstavljanju specijalne ograničene serije vozila Clio iMusic, Jugović je kazao da im je krajem kolovoza tržišni udio bio 13,55 posto, dok je lani na kraju godine bio oko 16 posto. Ustvrdio je da je lanjski udjel držan i zahvaljujući akciji "Zeleno srce Renaulta".

Prodaja specijalne serije Clio iMusica trajat će do kraja godine, a predviđena količina za Hrvatsku je 200 vozila. Kupci će uz svaki kupljeni automobil dobiti na poklon i najnoviji proizvod na hrvatskom tržištu iPod, uređaj za pohranu i reprodukciju glazbe informatičke tvrtke Apple.

Serija je proizašla iz suradnje Renault Nissana Hrvatske i tvrtke Apple IMC Croatia.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙