FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EUROPSKA KOMISIJA: MINUTA ŠUTNJE U POČAST ŽRTVAMA TRAGEDIJE U BESLANU

BRUXELLES/STRASBOURG, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Članovi Europskekomisije u ponedjeljak su minutom šutnje odali počast žrtvamatragedije u ruskome gradu Beslanu, a zastave 45 zemalja članica VijećaEurope ispred sjedišta u Strasbourgu spuštene su na pola koplja u znaksućuti i solidarnosti s obiteljima žrtava.
BRUXELLES/STRASBOURG, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Članovi Europske komisije u ponedjeljak su minutom šutnje odali počast žrtvama tragedije u ruskome gradu Beslanu, a zastave 45 zemalja članica Vijeća Europe ispred sjedišta u Strasbourgu spuštene su na pola koplja u znak sućuti i solidarnosti s obiteljima žrtava.

Glasnogovornik Komisije Reijo Kemppinen podsjetio je da je njezin predsjednik Romano Prodi u petak osudio "barbarski čin vrijedan prezira" koji se dogodio u Beslanu. "Za zločin se mogu kriviti samo oni koji su ga počinili", rekao je Kemppinen.

I članovi Vijeća Europe popodne će minutom šutnje odati počast žrtvama krvoprolića u Beslanu. Prisutni će biti stalni predstavnik Rusije pri Vijeću Europe Alexander Orlov i povjerenik za ljudska prava Alvaro Gil-Robles.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙