FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CNN: CLINTON ĆE BITI OPERIRAN U PONEDJELJAK

NEW YORK, 6. rujna 2004. (Hina/dpa) - Bivši američki predsjednik BillClinton najvjerojatnije će u ponedjeljak biti podvrgnut operativnomzahvatu u newyorškoj bolnici, u kojem će mu biti ugrađenačetverostruka premosnica na srcu, objavio je CNN.
NEW YORK, 6. rujna 2004. (Hina/dpa) - Bivši američki predsjednik Bill Clinton najvjerojatnije će u ponedjeljak biti podvrgnut operativnom zahvatu u newyorškoj bolnici, u kojem će mu biti ugrađena četverostruka premosnica na srcu, objavio je CNN.

Clinton (58) je u četvrtak završio u prezbiterijanskoj bolnici u New Yorku nakon što je osjetio bolove u prsima i počeo ostajati bez daha. Liječnici su utvrdili da ima nekoliko blokiranih arterija zbog kojih bi, ako se na vrijeme ne ugrade premosnice, gotovo sigurno doživio srčani udar.

Clinton, koji je tijekom svog predsjedničkog mandata bio redovito podvrgavan temeljitim sistematskim pregledima, nikada do sada nije imao problema sa srcem. Priznao je, međutim, da je povremeno imao problema s povišenim kolesterolom i srčanim tlakom.

Tijekom boravka u bolnici bivši američki predsjednik dobio je tisuće poruka sa željama za brzim ozdravljenjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙