FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 6. rujna.

ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 6. rujna.
ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 6. rujna.

ZAGREB - Uoči jesenskog zasjedanja Hrvatskog sabora bit će održana sjednica Predsjedništva Hrvatskoga sabora. 14. sjednicu Predsjedništva sazvao je predsjednik Hrvatskoga sabora Vladmir Šeks s predsjednicima klubova zastupnika. (11 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana 149).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Hrvatskoga sabora Vladimira Šeksa u povodu predstojeće sjednice Hrvatskoga sabora. (13 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Kluba zastupnika).

ZAGREB - Prva sjednica Vijeća za djecu u 2004. godini. Na dnevnome redu sjednice bit će, među ostalim, i prijedlog izmjena Poslovnika o radu i njegovo usvajanje, kao i izvješće o radu Vijeća u 2003. Bit će podneseno i izvješće o mjerama iz Prioritetnih aktivnosti za dobrobit djece od 2003. do 2005. čiji je nositelj Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnost, a realizacija im je u tijeku. (10 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt posjetit će Zemljišnoknjižni odjel Općinskoga suda u Zagrebu. U skladu s programom unaprjeđenja rada zemljišnoknjižnih ureda u Republici Hrvatskoj te najave da će osobno pratiti rad zemljišnoknjižnih ureda, ministrica Škare Ožbolt upoznat će se s rezultatima rada nakon primjene propisanih mjera. (10 sati, Zemljišnoknjižni odjel Općinskoga suda u Zagrebu, Hrvatske bratske zajednice bb).

- Na konferenciji za novinare, koju će održati nakon sastanka s predstavnicima Općinskoga suda i Zemljišnoknjižnoga ureda, ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt izvijestit će o novoj organizaciji rada toga odjela te o prvim rezultatima primjene mjera unaprjeđivanja rada zemljišnoknjižnih ureda. (11 sati, Zemljišnoknjižni ured Općinskoga suda u Zagrebu, Hrvatske bratske zajednice bb).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙