FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požar kod Ninskih Stanova približava se naseljima kod Nina i šumi prema Šepurinama

ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Nakon 15 sati izbila su dva požara kodNinskih Stanova i Islama Grčkog i dok je požar kod Islama Grčkog podnadzorom, kod Ninskih Stanova se zbog vrlo jake bure rasplamsao ipribližava se naseljenim područjima kod Nina i šumi prema Šepurinama.
ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Nakon 15 sati izbila su dva požara kod Ninskih Stanova i Islama Grčkog i dok je požar kod Islama Grčkog pod nadzorom, kod Ninskih Stanova se zbog vrlo jake bure rasplamsao i približava se naseljenim područjima kod Nina i šumi prema Šepurinama.

Osim vatrogasaca požar gase i tri "canadaira", izvijestio je Državni centar za obavješćivanje.

Na vrličkom području kod mjesta Koljana na nepristupačnu i miniranu terenu danas su oko 13,45 izbila dva do tri požara. Gori trava i makija, a gašenje otežava bura. Požar gase pripadnici vrličkog DVD-a, a zatražena je i pomoć zrakoplova, priopćio je Državni centar za obavješćivanje.

Nakon 15 sati izbio je požar kod Čiova, o kojemu za sada nema pojedinosti.

Požar kod Mratova u Šibensko-kninskoj županiji, u kojem je izgorjelo sedam hektara suhe trave i niska raslinja, još nije ugašen.

Još nisu ugašena ni dva požara na Miljevcima u zaseocima Popovići i Bogatićima na drniškom području.

U 14,05 kod mjesta Kalanjine Drage planuo je požara na miniranu terenu i zahvatio veliku površinu. Požar je u 16 sati zaustavljen, a gasila su i dva "canadaira".

Požar koji je u 10,30 izbio u Zavojanima kod Vrgorca zaustavljen je u 13,05, a ugašen u 14,10. Gasio ga je 21 vatrogasac s pet vozila vrgoračkog DVD-a te četiri mještanina. Izgorjela je 2,5 hektara niska raslinja i suhe trave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙