FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK VIJEĆA NJEMAČKIH ŽIDOVA TRAŽI PROMJENU KALENDARA UEFA-E

HAMBURG, 4. rujna (Hina/dpa) - Predsjednik Vijeća njemačkih židova PaulSpiegel uputio je apel Europskom nogometnom savezu (UEFA) da dvoboj 1.kola Lige prvaka između Maccabija iz Tel Aviva i Bayerna pomakne sa15. na 14. rujna zbog - proslave židovske nove godine.
HAMBURG, 4. rujna (Hina/dpa) - Predsjednik Vijeća njemačkih židova Paul Spiegel uputio je apel Europskom nogometnom savezu (UEFA) da dvoboj 1. kola Lige prvaka između Maccabija iz Tel Aviva i Bayerna pomakne sa 15. na 14. rujna zbog - proslave židovske nove godine.

"Ova utakmica se ne bi trebala odigrati u Tel Avivu upravo na najveći dan židovskog kalendara. UEFA bi trebala pokazati više poštovanja prema osjećajima religioznih židova koji neće moći doći pogledati utakmicu na stadion ili ju pogledati putem malih ekrana. Ne razumijem zašto se inzistira na tom datumu kada se utakmica može odigrati dan ranije", kazao je Spiegel.

Inače, u petak su se čelnici oba kluba dogovorili da se utakmica igra kako je i rasporedom predviđeno - 15. rujna u 20.45 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙