FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 4. rujna

ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 4. rujna.
ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 4. rujna.

ČETEKOVAC - Komemorativni skup balinačkim, četekovačkim i čojlučkim žrtvama četničkoga terora u Virovitičko-podravskoj županiji koji se dogodio 4. rujna 1991. Skupu će nazočiti predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks koji će položiti vijence i zapaliti svijeće za žrtve terora i održati govor. U ime Vlade skupu u spomen na 24 mještana papučkih sela Četekovac, Čojiluk i Balinci, žrtava četničkoga terora, nazočit će potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor koja će položiti vijence, zapaliti svijeće i obratiti se skupu. (9 sati, mjesno groblje Četekovci).

VARAŽDIN - Predsjednik Republike Stjepan Mesić nazočit će svečanom otvaranju 24. svjetskog prvenstva profesionalnih vozača. Po dolasku na parkiralište Autobusnoga prometa - kod zgrade za održavanje vozila koju će obići, Mesić će svečano otvoriti 24. svjetsko prvenstvo profesionalnih vozača gdje je predviđeno i njegovo obraćanje nazočnima. (9,05 sati).

- Izjavu za medije predsjednik Mesić dat će u VIP salonu u 10 sati.

- Nakon svečanoga otvaranja, Mesić će obići izložbene štandove. (10,50 sati).

SAVUDRIJA - Konferencija za novinare Kluba zastupnika Hrvatske stranke prava (HSP) na kojoj će predsjednički kandidat HSP-a Slaven Letica i potpredsjednik HSP-a Tonči Tadić govoriti o odnosima Hrvatske i Slovenije te problemima razgraničenja na moru i morskoga ribarstva u sjevernome Jadranu. (11 sati, mol u luci "Stara Savudrija").

GUDOVAC - Predsjednik Hrvatske seljačke stanke (HSS) Zlatko Tomčić i drugi dužnosnici HSS-a posjetit će Bjelovarsko-bilogorsku županiju gdje će održati sjednicu predsjedništva.

- Predsjednik i dužnosnici HSS-a posjetit će stočarski sajam u Gudovcu. (11 sati).

- Održat će konferenciju za novinare na kojoj će se osvrnuti na aktualno stanje u poljoprivredi i gospodarstvu, a govorit će predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić, regionalni predsjednici HSS-a Božidar Pankretić i Željko Pecek te župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs. (13 sati, sajamski prostor).

Dežurni urednici:

prijepodne - Dubravka Dadić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Damir Margetić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙