FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZADAR: POGINUO NAKON ŠTO JE VOZILOM UDARIO U STADO OVACA

ZADAR, 2. rujna 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila rano jutros oko 5,50 sati na državnoj cesti Zadar - Benkovac,kod mjesta Raštević, poginuo je vozač kombija zadarskihregistracijskih oznaka Alen Parić (31) koji je udario u stado ovaca nacesti.
ZADAR, 2. rujna 2004. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 5,50 sati na državnoj cesti Zadar - Benkovac, kod mjesta Raštević, poginuo je vozač kombija zadarskih registracijskih oznaka Alen Parić (31) koji je udario u stado ovaca na cesti.

Parić najvjerojatnije zbog mraka nije mogao vidjeti ovce, nakon udara se vozilo više puta prevrnulo, a vozač je poginuo na mjestu događaja, doznaje se u PU zadarskoj.

Policija upozorava da je posljednjih dana bilo više prometnih nesreća u kojima su goniči ovaca neoprezno prelazili prometnice i izazivali prometne nezgode.

Po novom Zakonu o sigurnosti u prometu, prilikom prijelaza stada preko prometnice uz goniča stoke potreban je još jedan pomoćnik, a ako stoka noću prelazi prometnicu, potrebno je i osvjetljenje stada, što u svim slučajevima nesreća na zadarskom području nije poštovano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙