FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: razriješenja i imenovanja

ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Vlada je danas dužnosti predstojniceUreda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade razriješila VolguMiličić, te na to mjesto imenovala Maju Vrtarić.
ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Vlada je danas dužnosti predstojnice Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade razriješila Volgu Miličić, te na to mjesto imenovala Maju Vrtarić.

Vlada je, ističu u Banskim dvorima, iznimno zadovoljna radom Volge Miličić, ali ju je razriješila zbog njene zdravstvene situacije.

Za razrješenje i imenovanje predstojnice Ureda Vlada je dobila prethodnu suglasnost saborskog Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove i Ureda Predsjednika Republike.

Uz suglasnost tajnika Sabora i Ureda predsjednika Vlada je dužnosti zamjenice predstojnice Ureda za opće poslove razriješila Jelenu Šišaru i na to mjesto imenovala Vinkicu Duvnjak.

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je također pomoćnicom ministra financija imenovala Ljerku Linzbauer, te dužnosti pomoćnika razriješila Ivana Novačića i umjesto njega imenovala Krešimira Dragića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙