FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEČANI DOČEKALI ZLATNE DŽOMBU I MATOŠEVIĆA

RIJEKA,1. rujna(Hina) - Nakon proslave organizirane za plivača DujuDraganju, koji je na OI u Ateni osvojio srebrnu medalju, Riječani suponovno pred gotovo punim trgom Republike Hrvatske dočekali osvajače,ovoga puta zlatne olimpijske medalje, rukometaša Valtera Matoševića iMirzu Džombu.
RIJEKA,1. rujna(Hina) - Nakon proslave organizirane za plivača Duju Draganju, koji je na OI u Ateni osvojio srebrnu medalju, Riječani su ponovno pred gotovo punim trgom Republike Hrvatske dočekali osvajače, ovoga puta zlatne olimpijske medalje, rukometaša Valtera Matoševića i Mirzu Džombu.

Zlatni olimpijci Džomba i Matošević burno su pozdravljeni na pozornici postavljenoj ispred hotela "Bonavia". Uz njih, na pozornicu su izašli članovi njihovih užih obitelji. Pozdrave i čestitke uputili su predstavnici Grada Rijeke, rukometnog kluba "Zamet" iz kojeg su obojica potekla te Riječkog sportskog saveza.

U glazbenom dijelu programa nastupio je ženski vokalni kvartet "E.N.I." a u popularnom napjevu "Koliko nas ima..." zajedno sa svim okupljenima pjevački su se iskazali Mirza i Valter.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙