FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DENISE KARBON ZBOG OZLJEDE IZGUBILA SEZONU

MILANO, 1. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Talijanska skijašica DeniseKarbon za vrijeme treninga u Južnoj Americi ozlijedila je ligamentekoljena zbog čega je morala na operaciju. Za potpuni oporavak trebatće joj šest mjeseci, što znači da je za nju izgubljena predstojećaskijaška sezona, koja će vrhunac imati u veljači 2005. na Svjetskomprvenstvu u Bormiju.
MILANO, 1. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Talijanska skijašica Denise Karbon za vrijeme treninga u Južnoj Americi ozlijedila je ligamente koljena zbog čega je morala na operaciju. Za potpuni oporavak trebat će joj šest mjeseci, što znači da je za nju izgubljena predstojeća skijaška sezona, koja će vrhunac imati u veljači 2005. na Svjetskom prvenstvu u Bormiju.

"Za mene je sezona završila prije negoli je i počela. Za 14 dana ponovno ću morati na operaciju. U slučajevima kao što je moj treba vam pet do šest mjeseci za oporavak. To znači da ću biti spremna tek u proljeće sljedeće godine", izjavila je 24-godišnja talijanska skijašica, koja je prošlu sezonu završila na drugom mjestu Svjetskog kupa u poretku veleslalomašica, iza Anje Paerson.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙