FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split spreman za sutrašnji veliki doček hrvatskih olimpijaca

SPLIT, 31. kolovoza 2004. (Hina) - U Splitu su završile pripreme zasutrašnji veliki doček hrvatskih olimpijskih športaša iz Splita,nositelja olimpijskih odličja iz Atene, doznaje se u Gradskomepoglavarstvu, koje organizira slavlje.
SPLIT, 31. kolovoza 2004. (Hina) - U Splitu su završile pripreme za sutrašnji veliki doček hrvatskih olimpijskih športaša iz Splita, nositelja olimpijskih odličja iz Atene, doznaje se u Gradskome poglavarstvu, koje organizira slavlje.

Slavlje počinje na rivi u 20 sati, a program je priređen pod nazivom "Mi smo prvaci". Pozornica je postavljena na dnu rive pokraj fontane, a uz nju je postavljen i videozid na kojem će se moći pratiti snimke najuspješnijih trenutaka hrvatskih športaša u Ateni.

Osim Splićana najavljeni su i dolasci iz cijele Dalmacije, a olimpijce će pozdraviti i drugi splitski športaši, koji su osvojili medalje na velikim športskim natjecanjima diljem svijeta te predstavnici javnog života grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

Najavljen je i dolazak predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, a pozvani su i visoki državni dužnosnici.

Osvajače medalja u Ateni pozdravit će sa svojih brodica u splitskoj luci članovi jedriličarskih klubova koji su najavili dolazak, a i brojni Splićani će spektakl gledati s mora i svojih brodica.

Doček športaša na splitskoj rivi moći će vidjeti gledatelji diljem Hrvatske, jer će program prenositi Hrvatska televizija.

U Gradskom poglavarstvu ističu kako troškove toga velikog slavlja podmiruju isključivo sponzori koji su se sami javili: Splitska banka, Hrvatski telekom, Karlovačka pivovara i Osiguranje Zagreb.

Kako se doznaje, na svečanu će dočeku osim "Salone" nastupiti Tedi Spalato, Zorica Kondža, Marijan Ban, Goran Karan, grupa Marinero i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙