FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska- Za utorak, 31. kolovoza

ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 31. kolovoza.
ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 31. kolovoza.

PLETERNICA - Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks nazočit će misnom slavlju u povodu Devetnice Gospi od suza. Misno slavlje predvodit će požeški biskup msgr. Antun Škvorčević. (19 sati).

VIROVITICA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor predat će ključeve 16 stanova hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. (13 sati, Pejačevićeva ulica 52).

ROVINJ - Stručno-edukativni skup "Afirmacija i zaštita ljudskih prava i temeljnih sloboda". Organizator toga četverodnevnog skupa je Humanitarna mreža Hrvatske, a u njegovu će radu sudjelovati predstavnici nevladinih, humanitarnih i srodnih udruga iz Hrvatske. Na skupu će, među ostalim, biti riječi o zaštiti prava pacijenata, nezaposlenih, djece i mladeži te o rodnoj i dobnoj diskriminaciji žena, položaju žena u ruralnim krajevima Hrvatske, pravima osoba s invaliditetom u sustavu mirovinskoga osiguranja i socijalno-ekonomskim aspektima intelektualnoga vlasništva. Izlaganje o Europskoj konvenciji za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda održat će profesor na zagrebačkome Pravnom fakultetu Josip Kregar. (16,30 sati, Franjevački samostan).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnih hrvatskih sindikata. Tema konferencije bit će "Najavljena porezna reforma u RH u službi svih građana ili samo bogatijih?". Nazavisni hrvatski sindikati predlažu izmjene Zakona o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima za obvezna osiguranja i Zakona o doplatku za djecu. (10 sati, prostorije Nezavisnih hrvatskih sindikata, Vodovodna 11).

Dežurni urednici:

prijepodne - Serđo Obratov

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Dubravka Dadić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙