FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri manja požara na području Imotskog

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Na području Imotskog danas suzabilježena tri manja požara, izvijestio je kasno večeras Državnicentar za obavješćivanje.
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Na području Imotskog danas su zabilježena tri manja požara, izvijestio je kasno večeras Državni centar za obavješćivanje.

Prvi je izbio oko 13 sati u predjelu Bakotine staje, u općini Zagvozd. Ugašen je u 15 sati, a izgorjela je suha trava i raslinje na površini 90 puta 50 metara četvornih. Vatru su gasili pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Zagvozd.

Drugi požar izbio je u 16,55 sati u Nikolićima, općina Lovreč. Ugašen je u 17,45 sati, a izgorjela je borova šuma na površini 100 puta 50 metara četvornih. Gasili su ga vatrogasci DVD-a Lovreč.

Treći požar izbio je večeras oko 20,40 sati u općini Proložac, predio Blato, a ugašen je u 21,25 sati. Izgorjela je suha trava i nisko raslinje na površini 200 puta 25 metara četvornih, a požar su ugasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Imotski.

Na području Šibensko-kninske županije zabilježena su dva manja požara kod Knina gdje je gorila suha trava, bez materijalne štete.

Na području županije Istarske zabilježena su tri manja požara na području Bujštine, također, bez materijalne štete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙