FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12 SATI

ZAGREB, 29. kolovoza 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12 sati:
ZAGREB, 29. kolovoza 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12 sati:

ATENA - U susretu za 9. mjesto na OI u Ateni vaterpolisti Australije pobijedili su Hrvatsku 8-7 (2-0, 3-4, 1-1, 2-2). Tako je Hrvatska na kraju osvojila 10. mjesto na OI u Ateni.

LONG ISLAND - Rezultati polufinala teniskog ATP turnira u Long Islandu:

Lleyton Hewitt (AUS/2) - Dmitrij Tursunov (RUS) 6-3, 1-0, predaja

Luis Horna (PER/9) - Paradorn Srichaphan (Tajl/4) 1-6, 6-4, 7-6 (5)

FOREST HILLS - Ruska tenisačica Elena Lihovceva osvojila je WTA turnir u Forest Hillsu, pobijedivši u finalu Čehinju Ivetu Benesovu 6-2, 6-2. To je treći turnirski naslov u kraijeri za Ruskinju.

FINALE:

Elena Lihovceva (RUS/1) - Iveta Benesova (Češ/4) 6-2, 6-2

LONDON - Utrka za mladim napadačem Evertona i engleske reprezentacije Wayneom Rooneyem nastavljena je novom ponudom Manchester Uniteda. Vodstvo najuspješnijeg engleskog kluba u posljednjem desetljeću ponudilo je Evertonu 23,5 milijuna funti za Rooneya. Prvotna ponuda Manchestera bila je niža za tri i pol milijuna i bila je odbijena od strane Evertona. Liverpoolski klub je također odbio dvije ponude Newcastlea, iako je druga iznosila kao i najnovija Manchester Uniteda, odnosno 23,5 milijuna funti. Rooney je u petak čelnicima Evertona podnio zahtjev za transferom, ističući kako mu je želja nastaviti karijeru klubu koji je stalno prisutan u europskim kup natjecanjima. Prijelazni rok u Engleskoj završava u utorak.

HAMBURG - Australski producent Ric Birch, koji je organizirao svečanosti otvaranja olimpijskih igara u Los Angelesu 1984. i Sydneyu 2000. godine, zadužen je za organizaciju svečanosti otvaranja svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine koje će se održati u Berlinu 9. lipnja.Bircha je za organizaciju svečanosti otvaranja izabrao glavni umjetnički direktor SP-a Andre Heller. Na svečanosti otvaranja sudjelovat će 25.000 statista.

Pomoćnik Birchu bit će Britanac Mark Fisher, koji je u svojoj karijeri kreirao pozornice za koncertne nastupe rock-giganata Rolling Stonesa, Pink Floyda i U2. Fisher će biti zadužen za dovođenje velikih glazbenih zvijezda Eminiema, Davida Bowiea, Bono Voxa ili Nore Jones.

LONDON - Napadač reprezentacije Walesa, Rob Earnshaw (23) potpisao je ugovor za engleskog nogometnog premierligaša West Bromwich Albion (WBA). Earnshaw je posljednjih pet sezona član Cardiffa, a u dresu nacionalne vrste prikupio je 12 nastupa i sedam pogodaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙