FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIJEMAC STUDINSKI POBJEDNIK FAROS MARATONA

STARI GRAD, 28. kolovoza 2004. (Hina) Njemački plivač AleksandarStudinski pobjednik Faros maratona, 29. međunarodnog prvenstvoHrvatske u daljinskom plivanju koje je danas, pod pokroviteljstvompredsjednika Stjepana Mesića, održano u Starome Gradu na Hvaru.
STARI GRAD, 28. kolovoza 2004. (Hina) Njemački plivač Aleksandar Studinski pobjednik Faros maratona, 29. međunarodnog prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju koje je danas, pod pokroviteljstvom predsjednika Stjepana Mesića, održano u Starome Gradu na Hvaru.

Studinski je stazu od 16 kilometara duž Starigradskog zaljeva preplivao za 3 sata i 8 minuta i pobijedio ispred ruskog plivača i rekordera Faros maratona Evgenija Bezručenka koji je za pobjednikom zaostao 52 sekunde.

U ženskoj konkurenciji slavila je Njemica Angela Maurer u vremenu od 3 sata i 22 minute.

Najboljem našem predstavniku Stjepanu Ptičaru iz plivačkog kluba Mladost-Zagreb pripao je naslov prvaka Hrvatske u daljinskom plivanju za 2004. godinu. On je u konkurenciji 20 plivača iz devet zemalja stazu preplivao u vremenu 3.25:13, što je bio ukupno šesti, a u muškoj konkurenciji peti rezultat natjecanja.

Naslov prvakinje Hrvatske u daljinskom plivanju osvojila je Ines Šperanda iz splitskog Mornara, koja je rezultatom 4.08:26 isplivala sedmo mjesto u konkurenciji plivačica i 16. rezultat ovogodišnjeg Faros maratona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙