FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: HRVATSKA - ITALIJA 7-11 (ŠIRA VERZIJA)

ATENA, 27. kolovoza (Hina) - Hrvatska vaterpolska reprezentacijaizgubila je od Italije u razigravanju od sedmog do desetog mjesta sa7-11 (1-2, 4-3, 1-1, 1-5), te će u nedjelju igrati za deveto mjestoprotiv Australije.
ATENA, 27. kolovoza (Hina) - Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je od Italije u razigravanju od sedmog do desetog mjesta sa 7-11 (1-2, 4-3, 1-1, 1-5), te će u nedjelju igrati za deveto mjesto protiv Australije.

Pred 3.000 gledatelja na otvorenom plivalištu sudilis u Afanasjev iz Rusije i Koryzna iz Poljske.

HRVATSKA: Vićan, Burić, Vranješ 1, Šimenc, Volarević, Štritof 2, Smodlaka 1, Franković 3, Fatović, Kobešćak.

ITALIJA: Tempesti, Postiglione 2, Binchi, Buonocore, Gerini, R. Calcaterra, Fiorentini, Angelini 2, Felugo 2, A. Calcaterra 2, Rath, Silipo, Bencivenga 3

ČETVERCI: Hrvatska 0, Italija 0.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Hrvatska 6 (2), Italija 7 (4)

Hrvatski vaterpolisti borit će se u nedjelju, 29. kolovoza u 8.30 sati za deveto mjesto protiv Australije.

Odabranici Zorana Roje nisu uspjeli pobijediti reprezentaciju Italije s kojom su bili ravnopravni sve do pet minuta prije kraja kada je rezultat bio 7-7. Tada je, međutim, došla do izražaja činjenica da su naši nastupili samo s osam igrača, jer na ovoj utakmici naš izbornik nije mogao računati na ozlijeđene Barača, Hinića i Premuša.

Dva uzastopna pogotka Angelinija i Bencivenge Talijani su na kraju zasluženo pobijedili i s reprezentacijom SAD-a borit će se za sedmo mjesto, a mi za deveto, najlošiji plasman na dosadašnjim nastupima na Igrama, jer smo u Atlanti 1996. bili drugi, a prije četiri godine u Sydneyu sedmi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙