FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: BLANKA VLAŠIĆ - VEĆ DANAS BIH MOGLA SKAKATI

ATENA, 24. kolovoza (Hina) - Osjećam se puno bolje, već danas bih moglaskakati, a očekujem da će mi dva dana koja su mi preostala donatjecanja biti dovoljna za oporavak od bolesti.
ATENA, 24. kolovoza (Hina) - Osjećam se puno bolje, već danas bih mogla skakati, a očekujem da će mi dva dana koja su mi preostala do natjecanja biti dovoljna za oporavak od bolesti.

To je na posebnoj tiskovnoj konferenciji za tisak po dolasku u Atenu hrvatska rekorderka u skoku uvis Blanka Vlašić. Ona je danas popodne doputovala u Atenu zrakoplovom iz Beča, a odmah po dolasku upriličena je tiskovna konferencija u središtu Adidasa, prelijepom centru u atenskom predgrađu Kifissia-Politia. U tom centru se svakodnevno održavaju susreti sa sportašima koje odijeva Adidas, pa je tako prije Blanke bila konferencija njezine suparnice Hestrie Cloete.

"Pokupila sam virozu, što u ovo vrijeme u Hrvatskoj nije ništa neobično. Prvo me boljelo grlo, a potom se proširila dalje. Malo sam umorna, ali ide nabolje, puno bolje se osjećam nego jučer, a strašno bolje nego prekjučer. Prije bolesti bila sam u neviđenoj formi i sada je teško reći koliko ću skočiti. Kvalifikacijska norma je 195 centimetara, a ja sam očekivala barem centimetar višu barijeru za ulazak u finale. Ovako će se sigurno ponoviti Sydney kada je u finale ušlo više od 12 skakačica", rekla je Blanka Vlašić, dodavši kako se ne boji doping kontrole jer je uzimala uobičajene lijekove i posjeduje sve potrebne liječničke potvrde.

"Naravno da osjećam pritisak, pogotovo od medija koji od mene očekuju medalju, ali na to se moram naviknuti jer ću se još barem deset godina baviti ovim sportom", kazala je na kraju Blanka, koja je odmah poslije tiskovne konferencije otišla u Olimpijsko selo Parnitha.

Blanka je nekoliko dana prije dolaska u Atenu u Ljubljani postavila novi hrvatski rekord preskoivši 2.03 metara. Kvalifikacije skoka uvis na rasporedu su u četvrtak navečer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙