FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović sutra putuje u Makedoniju

ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Ministrica europskih integracijaKolinda Grabar-Kitarović putuje u srijedu u dvodnevni radni posjetMakedoniji, gdje će se sastati s nizom najviših makedonskihdužnosnika, priopćilo je u utorak Minisatarstvo europskih integracija.
ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Ministrica europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović putuje u srijedu u dvodnevni radni posjet Makedoniji, gdje će se sastati s nizom najviših makedonskih dužnosnika, priopćilo je u utorak Minisatarstvo europskih integracija.

Ministrica Grabar-Kitarović sastat će se u Skoplju s predsjednikom Makedonije Brankom Crvenkovskim, predsjednikom Vlade Harijem Kostovim, zamjenicom predsjednika Vlade Radmilom Šekerinskom, i ministricom vanjskih poslova Ilinkom Mitrevom.

Predviđen je i posjet Parlamentu Republike Makedonije gdje će se sastati s Teutom Arifi, predsjednicom Odbora za vanjsku politiku, Ljiljanom Ivanovom, šeficom Izaslanstva Parlamenta RM za suradnju s Europskim Parlamentom i Karolinom Ristovom, predsjednicom Odbora za europska pitanja.

Razgovarat će se o odnosu Europske unije prema regiji u kontekstu proširenja EU, te mogućnostima daljnje regionalne suradnje. U sklopu posjeta održat će se redovite konzultacije između Ministarstva europskih integracija Republike Hrvatske i Sektora za europske integracije Vlade Republike Makedonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙