FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KARZAI OTKAZAO GOVOR U PAKISTANU

ISLAMABAD, 24. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Afganistanskipredsjednik Hamid Karzai otkazao je govor koji je trebao održati ujednom institutu u Pakistanu u utorak, ali su dužnosnici opovrgnulinavode da je razlog tome prijetnja njegovoj sigurnosti.
ISLAMABAD, 24. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai otkazao je govor koji je trebao održati u jednom institutu u Pakistanu u utorak, ali su dužnosnici opovrgnuli navode da je razlog tome prijetnja njegovoj sigurnosti.

Karzai, koji je doputovao u ponedjeljak u dvodnevni posjet Islamabadu uz oštre mjere sigurnosti, trebao je tijekom jutra održati govor u Institutu za strateške studije. Otkazao ga je u posljednji tren zbog "drugih obveza".

"Govor predsjednika Hamida Karzaija u Institutu za strateške studije otkazan je na zahtjev dužnosnika afganistanske vlade koji su naveli druge obveze predsjednika kao razlog za taj zahtjev", rekao je glasnogovornik pakistanskog ministarstva vanjskih poslova Masood Khan.

"Nije bilo prijetnje sigurnosti", ustvrdio je.

Povodom Karzaijeva posjeta u Kabulu su uvedene snažne mjere sigurnosti budući da su on i pakistanski predsjednik Pervez Musharraf glavni ciljevi al Qaide, terorističke mreže Osame bin Ladena, i njezinih militantnih saveznika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙