FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: NEMA OZLIJEĐENIH U POŽARU U OBITELJSKOJ KUĆI

OSIJEK, 22. kolovoza (Hina) - U požaru koji je oko 11,30 sati buknuo uobiteljskoj kući u Gundulićevoj ulici u Osijeku nitko nije ozlijeđen,a dosadašnja istraga isključila je mogućnost tehničkog uzroka požara,rečeno je u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi. U obiteljskoj kućis nekoliko stanova, u vlasništvu grada, bilo je šestero stanara.Požar, koji je zahvatio krovište kuće, ugasili su nakon dojavepripadnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe.
OSIJEK, 22. kolovoza (Hina) - U požaru koji je oko 11,30 sati buknuo u obiteljskoj kući u Gundulićevoj ulici u Osijeku nitko nije ozlijeđen, a dosadašnja istraga isključila je mogućnost tehničkog uzroka požara, rečeno je u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi. U obiteljskoj kući s nekoliko stanova, u vlasništvu grada, bilo je šestero stanara. Požar, koji je zahvatio krovište kuće, ugasili su nakon dojave pripadnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe.

Policija nije mogla potvrditi je li riječ o podmetnutom požaru. Napominje kako se nastavlja istraga kojom se trebaju utvrditi okolnosti i uzroci požara.

(Hina) xivuč ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙