FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: na većini cesta vozi se bez zastoja, nema dužih čekanja na graničnim prijelazima

ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastojai bez posebnih ograničenja. Tijekom dana mogući su povremeno kraćizastoji na prilaznim cestama turističkih središta, posebice napodručju Istre i Kvarnera, te na dionicama Jadranske magistraleKraljevica-Crikvenica, Pirovac-Šibenik, Split-Omiš.
ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja i bez posebnih ograničenja. Tijekom dana mogući su povremeno kraći zastoji na prilaznim cestama turističkih središta, posebice na području Istre i Kvarnera, te na dionicama Jadranske magistrale Kraljevica-Crikvenica, Pirovac-Šibenik, Split-Omiš.

Kraći zastoji mogući su i na cestama gdje su u tijeku radovi.

Na graničnim prijelazima Macelj, Pasjak, Plovanija i Županja, povremeno je pojačan promet na izlazu iz zemlje, a ulazu na Kaštelu i Pasjaku. No, duljih čekanja na prijelaz granice nema. Kamionski promet pojačan je na izlazu na prijelazima Macelj i Bajakovo, a na Županji na ulazu.

Trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj. Iznimno se čeka na ukrcaj u koloni na liniji Mišnjak-Jablanac, izvijestio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙