FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: promet pojačan na turističkim cestama

ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je pojačan na turističkiznačajnim cestama, gužva je na dionici Jadranske magistrale odŠibenika prema Pirovcu, a kolone i manji zastoji mogući su i izmeđuBakra i Crikvenice, te od Splita do Omiša, priopćio je HAK.
ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Promet je pojačan na turistički značajnim cestama, gužva je na dionici Jadranske magistrale od Šibenika prema Pirovcu, a kolone i manji zastoji mogući su i između Bakra i Crikvenice, te od Splita do Omiša, priopćio je HAK.

Veći je broj vozila i na obilaznici oko budućeg tunela Mala Kapela, ali zasada nema zastoja.

Kroz naplatne postaje u Lučkom u Zagreb se ulazi u koloni dugoj oko jedan kilometar, a na izlazu iz Zagreba kolona je duga oko 500 m.

Zbog radova na najjužnijoj dionici nove autoceste između Vrpolja i Dugopolja u oba je smjera zatvoren vozni trak oko 366. km, pa se vozi samo preticajnim. Radovi traju i na Zagrebačkoj obilaznici na čvoru Jankomir, pa se promet u smjeru Zaprešića i Bregane odvija također preticajnim trakom, uz ograničenje brzine.

Iz HAK-a podsjećaju vozače da je danas stupio na snagu novi Zakon o sigurnosti prometa na cestama te ih mole da ga striktno poštuju.

U Mišnjaku na otoku Rabu na ukrcaj na trajekt čeka se oko dva sata, a u Porozini na otoku Cresu oko 40 minuta. U ostalim lukama nema dužih čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙